COOPER, ALICE - Brutal Planet (Ltd.) View larger

COOPER, ALICE - Brutal Planet (Ltd.)

New product

2000, 6 vuoden levytystauon jälkeen synkintä ja raskainta Alice Cooperia Industrial Rock tyyliin. Limite Edition sisältää: "Exclusive Poster, Slipcase and Screensaver"

More details


6,90 €

More info

01. Brutal Planet
02. Wicked Young Man
03. Sanctuary
04. Blow Me A Kiss
05. Eat Some More
06. Pick Up The Bones
07. Pessi-Mystic
08. Gimme
09. It's The Little Things
10. Take It Like A Woman
11. Cold Machines

30 other products in the same category: