ALEXA - s/t View larger

ALEXA - s/t

New product

1989, 2006, Debyytti albumi, Rock kuin ladyt: Lee Aaron, Lita Ford, Luba, Erika, Aina tai bändit kuin: Vixen, Headpins, Heart, tuottanut Paul Sabu. Uudelleen julkaistu klassikko josta eBay:ssä pyydettiin jopa 150 dollaria.

More details


15,90 €

More info


01. I Can't Shake You 
02. We Don't Remember Why 
03. Dance The Night Away 
04. Wanderlust
05. Let It Rock
06. A Cry Away
07. Cool Wind
08. Heart To Heart
09. Spooky
10. From Now On

30 other products in the same category: