ASIA - Silent Nation View larger

ASIA - Silent Nation

New product

2004, John Payne ja Geoffrey Downes ovat tehneet hyvän albumin, pois ovat edellisten albumeitten Jazz ja Hard Rock vaikutteet, nyt soundit on enemmän melodista Rokkia/AOR.

More details


14,90 € tax incl.

More info

01. What About Love 
02. Long Way From Home 
03. Midnight
04. Blue Moon Monday
05. Silent Nation
06. Ghost In The Mirror
07. Gone Too Far
08. I Will Be There For You
09. Darkness Day
10. The Prophet