CHILDREN OF BODOM - Skeletons In The Closet Näytä suurempana

CHILDREN OF BODOM - Skeletons In The Closet

Uusi tuote

2009, Cover-albumi!!



9,90 €



01. Looking At My Back Door (CCR) 
02. Hell Is For Children (Pat Benatar) 
03. Somebody Put Something In My Drink (Ramones) 
04. Mass Hypnosis (Sepultura) 
05. Don’t Stop At The Top (Scorpions) 
06. Silent Scream (Slayer)
07. Just Dropped In (Kenny Rogers)

08. Hellion (WASP)
09. Aces High (Iron Maiden) 
10. Rebel Yell (Billy Idol) 
11. No Commands (Stone) 
12. Antisocial (Trust/Anthrax) 
13. Talk Dirty To Me (Poison)

14. Ghostriders In The Sky (Stan Jones)

15. War Inside My Head (Suicidal Tendencies) 
16. Ooops!....I Did It Again (Britney Spears)

17. Waiting (King Diamond)

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: