CODEX, THE - s/t Näytä suurempana

CODEX, THE - s/t

Uusi tuote

2007, Super melodic Metal!! Feat. Mark Boals (Yngwie Malmsteen, Ring Of Fire), Magnus Karlsson (Allen/Lande, Starbreaker, Midnight Sun, Last Tribe jne.)


Tuotetta ei ole varastossa

11,90 €



01. Beyond The Dark

02. Raise Your Hands

03. Toxic Kiss

04. Bring Down The Moon

05. Running Out Of Hate

06. Dream Makers

07. Whole Again

08. Mistress Of Death

09. Mystery

10. Prisoner

11. You Can Have It All

12. Garden Of Grief