Alennettu hinta! ALLMAN, GREGG - All My Friends Näytä suurempana

ALLMAN, GREGG - All My Friends

Uusi tuote

2014, 2-CD, "Tribute album - Celebrating the songs and voice of Gregg Allman!!"


19,90 €

-6,00 €

25,90 €



CD 1:

01. Come And Go Blues (Warren Haynes)

02. End Of The Line (Warren Haynes & Derek Trucks)

03. Stand Back (Susan Tedeschi & Derek Trucks)

04. You Can't Lose What You Ain't Never Had (Devon Allman, Jimmy Hall & Robert Randolph)

05. Please Call Home (Sam Moore)

06. Just Another Rider (Keb' Mo')

07. Before The Bullets Fly (Brantley Gilbert)

08. Let This Be A Lesson To Ya (Dr. John)

09. Queen Og Hearts (Pat Monahan)

10. One Way Out (John Hiatt)

11. Statesboro Blues (Taj Mahal & Gregg Allman)

12. Just Ain't Easy (Widespread Panic)

13. Wasted Words (Widespred Panic & Derek Trucks)

14. I'm No Angel (Trace Adkins)

CD 2:

01. Trouble No More (Trace Adkins)

02. Multi-Colored Lady (Vince Gill)

03. All My Friends (Martina McBride)

04. Can You Fool (Pat Monahan & Martina McBride)

05. Ain't Wastin' Time No More (Eric Church)

06. Win, Lose Or Draw (Eric Church)

07. These Days (Jackson Browne & Gregg Allman)

08. Melissa (Jackson Browne & Gregg Allman)

09. Midnight Rider (Vince Gill, Zac Brown & Gregg Allman)

10. Dreams (The Allman Brothers Band)

11. Whipping Post (The Allman Brothers Band)

12. Will The Circle Be Unbroken (Full cast)

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: