Alennettu hinta! AIRRACE - Shaft Of Light Näytä suurempana

AIRRACE - Shaft Of Light

Uusi tuote

1984, 2009, Reissue +2 Bonus Tracks. "Remastered & Reloaded Collector's Edition" AOR/Melodic Hard Rock masterpiece feat. Jason Bonham (Virginia Wolf, UFO, Black Country Communion etc...), Keith Murrell (Mama's Boys, Phenomena), Toby Sadler (GTS, Samson, Praying Mantis), Laurie Mansworth (More, Roadstar) & Jim Reid.


19,90 €

-4,00 €

23,90 €



01. I Don't Care

02. Promise To Call

03. First One Over The Line

04. Open Your Eyes

05. Not Really Me

06. Brief Encounter

07. Caught In The Game

08. Do You Want My Love Again

09. Didn't Wanna Lose Ya

10. All I'm Asking

Bonus Tracks:

11. Not Really Me (Demo)

12. She Can't Come Out (Demo)

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: