FREE, MARK - Long Way From Love Näytä suurempana

FREE, MARK - Long Way From Love

Uusi tuote

1993, King Kobran, Signalin ja Unruly Childin jälkeen Mark julkaisi soolo albumin "Long Way To Love" josta on tullut AOR klassikko!! All-time Top 10 AOR albumi!!!



15,90 €



01. Someday You’ll Come Running
02. Stranger Among Us
03. Coming Back For More
04. The Last Time
05. Hard Heart To Break
06. High Life
07. State Of Love
08. Slow Down The Night
09. Look Love In The Eye
10. Never Be A Next Time
11. Long Way From Love