38 SPECIAL - Tour De Force Näytä suurempana

38 SPECIAL - Tour De Force

Uusi tuote

1983, Southern-AOR masterpiece. Ei liikaa Skynyrd:iä, mutta ei liikaa Survivor myöskään. Loistava sekoitus Southern ja AOR musaa. The line-up: Donnie Van Zant (vocals), Don Barnes (lead vocals, guitar), Jeff Carlisi (guitar), Larry Junstrom (bass), Jack Grondin (drums), Steve Brookins (drums).



13,90 € sis. alv



01. If I'd Be The One 
02. Back Where You Belong 
03. On Time For Old Times 
04. See Me In Your Eyes
05. Twentieth Century Fox
06. Long Distance Affair
07. I Oughta Let Go
08. One Of The Lonely Ones
09. Undercover Lover